Posts

Showing posts from November, 2011

Tahniah Harimau Malaya !!!!

Image
Tahniah buat harimau Malaya kerana berjaya menewaskan Garuda dengan sepakan pelnati. setelah berhempas pulas sepanjang perlawanan.Mujur sepakan Baddrol Bakhtiar meleret masuk ke gawang setelah ditepis penjaga gol Indonesia  setelah menyempurnakan sepakan pelnati. mari kita saksikan wajah kekecewaan penyokong Indonesia setelah pasukan mereka tewas di tangan Malaysia.




Kredit :  Puteri Katek
Rata-rata pengguna facebook mengucapkan tahniah kepada pasukan Harimau Malaya.Semoga perjalan mereka selamat sampai ke tanah air tercinta.
KLIK SINI untuk melihat jaringan Baddrol Bakhtiar..... penentu Emas untuk harimau malaya.
Ni hero kita jugak.... Huhu...
Boleh dapat gaji lebih nie... hehe....
Kredit : HEhEhee~~ (Gelak Jahat)

11.11.11

Nombor 11.11.11 sudah pergi meninggal baru setangah jam yang lalu. Mybe pelbagai peristiwa yang berlaku pada tarikh ini.Ada suka,duka dan pahit. Tak kurang juga, kematian akibat kemalangan ataupun sakit.Bagi diri aku, tarikh ini merupakan petanda menunjukkan umur semakin hari, makin meningkat.... Apa-apa pun thanks kepada semua yang wish kat FB.Kawan2 tempat kerja, rakan blogger, thanks juga pada Nuffnang sebab email sempena ulangtahun kelahiran aku. TQ for all... Semoga Allah merahmati kalian semua dalam perjuangan hidup  masing2.