Masakan boleh tahan... layanan teruk..

Bengang betol aku hari ini.Tengah lapar,jadi plak kejadian yang aku tak suka ni.Datang ambil order cepat, tapi nak dapat makanan, Ya Allah.Lambat betul.Walhal tak ada pun ramai pelanggan.Orang datang lambat pun boleh dapat dulu.Masalahnya, kita pedan 2 nasi goreng paprik, buatnya satu. Bila sampai makanan, tak guna la, perut dah masuk angin. Siapa boleh tahan.Aku rasa, kedai yang sama aku pernah bawa abang, kakak ipar dan anak buah aku kat situ. Baru teringat tadi lepas dah order.Tak tahu la orang lain kena ke tak.Dahla bila aku bayar, tak ada plak nak minta maaf ke, sebab hantar makanan lambat. Kita nak tolong orang melayu, macam ni pulak jadi, kedai air ok jer, siap datang tanya 2 kali, dah order air ke belum.Bila bayar siap terima kasih lagi, macm tu la baru la pelanggan nak datang lagi.


Kedaini tak jauh dari Uitm, Shah Alam.Medan ni top dengan ABC Special, kalau nak pekena ABC, sini boleh la layan.So aku harap tauke2 kedai makan, harap jangan jadi macam ni.Aku ni pun bukan kejam sangat, kalau di ikutkan hati nak cancel jer terus makanan yang dah order tu.Memandangkan kesian aku masih ada lagi, so aku tunggu jer la. Kedai ni namanya : XxXO SxxxxGxX..... (Kesian lagi aku ni)


Erm, buat perut aku sakit bila masuk angin.

Comments

[k]o{q}i[n] said…
ala, kt seksyen 2...
Gimi said…
skyn 2...kena pandai cari kedai...ak yg ok ad yg x ok...x ingat dah kedai no brp yg ok..lama x pegi

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Berbisik pada langit

Mamat bangla punya penangan.....