Cara ambil wuduk Moden



Cara ambil wuduk cara moden. Kat mana aku tak tahu, tapi dapat gambar di bwah dari kawan aku.Kalau ada kat Malaysia, aku nak gi try la.... Jom tengok gambar di bawah : 



Macam ner? menarik tak, kalau ada sesiapa yang tau dah pernah nampak kat mana tempat wuduk ini berada, cuba bagitau aku.

"Selama berpuasa......."

Comments

[k]o{q}i[n] said…
nice... mengaplikasikan teknologi yg dimiliki.. tapi kan, x terasa ke ianya sume membuatkan manusia semakin malas..??
fahmie firas said…
Best entry nie.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/
Ameer said…
Malas tu mybe.... Sebab menggunakan teknologi.... Nanti macam-macam lagi...

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Berbisik pada langit

Mamat bangla punya penangan.....