Baik punya Tandas... Ada nie ******.

Hai, tadi lepas bukak puasa, aku punya perut sakitla. Terpaksa la terus gi tandas. Makan Nasi Ayam KFC la katakan.  Masuk je tandas, aku pun lepas la hajat.Hehe.... Dah settle hajat tu sekali pusing, nampak dekat pintu da.... Baik punya, biar gambar yang menceritakan segala-galanya.Ingatkan Cop syarikat baru buat, saja dieorang nak test cop kat dinding pintu tandas. Ada jugak cari pelanggan dalam tandas macam nie




Sory entry berbaur lucah. Bukan ape, aku harap. Setiap cleaner tandas, yang bersih tandas awan.Mesti melaporkan kegiatan ini kepada penyelia mereka, agar tandas-tandas di Malaysia tak dikotori dengan tulisan atau gambar bermacam-macam di dalam tandas awan di negara kita. Renung-renungkan.

Comments

[k]o{q}i[n] said…
hurmm...kreatif sgt + gatal tgn.. xde duit nk beli kertas dan buku
cik sue ;) said…
giatnye carp pelanggan..haha..

slm ziarah.. ;)
Dim Benihana said…
Kl ni berlambak, xtau apa masalah diorang, nk iklan meh kontek aku, iklankan kt blog aku...keke

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)

Mamat bangla punya penangan.....