Harimau Malaya dikejar Penyokong di Bukit Jalil

(Sumber: Fan page Sinar Harian)


Wow! WoW! Tu dia, banyak betoi depa beli tiket, sampai 74keping.Menurut berita dari bernama, sudah 60, 000keping tiket telah dijual. jom ikuti petikan yang dipetik :


"60,000 tiket telah terjual setakat ini. Peminat bola sepak Tanahair ini mendapatkan tiket awal sebelum abis untuk memberikan sokongan padu kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan timbal balik pusingan kedua Kelayakan Zon Asia Piala Dunia 2014 di Brazil menentang Singapura. Perlawanan pertama Malaysia tewas 3-5 di Singapura. Malaysia harus menjaringkan sekurang-kurangnya 2 gol tanpa bolos untuk layak ke pusingan seterusnya. --fotoBERNAMA (2011)"
So, mana-mana yang belum beli lagi, jom pakat ramai-ramai kita penuhkan Stadium Nasional Bukit Jalil.Aku dah pesan kat membe aku, so jumpa aku di sana. Marilah kita sama-sama menyokong pasukan kita, walaupun kita sudah kalah di kota singa pada pusingan pertama tempoh hari. Ayuh! Maju ke stadium bersama jersi pasukan kita, Biar Kuning dan Biru membanjiri Bukit Jalil...... Yang penting semasa dalam perjalanan ke sana, patuhi peraturan dan arahan polis trafik yang bertugas, dalam berseronok, ingat keselamatan...Comments

Dim Benihana said…
ooooooo Malaysia!!!!

Popular posts from this blog

Berbisik pada langit

Pengalaman Malam Pertama

Mamat bangla punya penangan.....