Cerita Bola lagi.... Ada org kurang ajar.... kutuk pemain Malaysia.

Dalam semua orang semangat untuk menyokong pasukan MALAYSIA, ada isu seorang budak mengutuk pemain Malaysia. Memang kurang ajar betul, Biar gambar dibawah bercerita :


                                             Sumber : facebook.com/kenarifm


Apa pendapat anda semua berkaitan apa yang di tulis dalam wall Facebook tersebut. Bagi aku memang tak patut.Ada yang mengatakan beliau bukan anak Malaysia, sengaja menimbulkan  kemarahan kepada penyokong malaysia.Macam-macam komen lagi di utarakan dan Fan page Kenari.FM... Orang ramai berpusu-pusu ke Stadium esok sehingga tejual tiket 85,000, apa lagi nak dikata, penyokong mahukan Harimau Malaya buktikan yang terbaik.


Lagi cerita pasal bola, KLIK SINI...... Kat sini pun boleh.... KLIK SINI PULAK.....


Harap-harap esok, tak ada berlaku lagi ulat tiket, yang membuat propaganda yang mengatakan "tiket habis, siapa nak tiket mari sini,harga lain". seperti berlaku semasa perlawanan Malaysia bertemu China Taipei. Penyokong 45k, macam mana tiket boleh habis.Diharap kawalan rapi diadakan. Yang penting sekali, jangan lupa solat sebelum perlawanan bermula, supaya kita mendoakan kejayaan pasukan kita.Walaupun agar sukar kita mendapat kemudahan untuk bersolat di luar stadium, masih ada lagi penyokong yang besrsolat di tepi bangunan.... Alhamdulillah... Semoga kejayaan bersama pasukan kita esok.... amin.


P/s: Dim, tak dapat pergi ke, tengok entry macam pergi jauh je.... KLIK SINI..








Comments

Saya said…
minah tu nk capub je tu :)
http://nadzmonostone.blogspot.com/
AnneRaini said…
tak minat bola tp tak mengharapkan malaysia kalah...bangga jadi anak malaysia...

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Berbisik pada langit

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)