Sejalan bersama .............

Assalamualaikum,,,,, Peningnya kepala aku, kena hujan.Hari nie, masa agak terluang.So aku plan nak kuar jalan-jalan.Aku try mesej Dim... Nak dipendekkan cite. Dim tanya aku " Bila nak lepak2, ajak ady sekali, dah lama dia ajak". Apa lagi aku pun terus direct mesj si Ady. Pertemuan kami di The Curve, Damansara.

Aku, Ady dan Dim + gf bertemu.Ady sampai awal lagi dari aku, siap dah pusing-pusing dalam tu lagi. Rancangan asal naik main bowling, tapi terpaksa tukar ke tengok wayang.Sebabnya kalau ikutkan Ady ada bawa Norfa , tapi dia tak jadi datang plak, sebabnya Adik Ady guna kereta. Sebenarnya aku tak kenal Norfa, (sorry Norfa). Hehe.... Saya budak baru belajar. Dim pulak bawa buah hatinya. Penyokong setia Dim ( Zura ). 


Ini aje gambar yang sempat aku ambil, yang lain gambar ada dalam blog Ady dan Dim. Thanks to Ady sebab belanja tengok Movie cite Dylan Dog. 


Habis je tengok Movie, kami pergi makan kat Restoran Madam Lim, dalam Tesco Kota Damasara. Sambil sembang-sembang macam.Ady cite pasal berblog pada aku, dan macam-macam lagi.Al maklum la, orang baru mesti kena belajar orang lama.Dah minta, ada jugak orang kata buang masa, tapi bagi aku, janji dapat hilangkan tekanan kerja. Dah kenyang makan, hujan turun so tak boleh nak balik lagi, kami pon bergerak ke Ikano, sambil berborak-borak.




Hujan pun dah berhenti, kami pun plan nak balik, keadaan dah sesuai untuk Ady merempit..... (Sorry Ady, jangan marah).Sesampai je aku kat rumah, alamak baju di ampaian tak ada orang angkat. huhuh..... erm, basahla habis baju aku..... Ape2 pun, best kuar tadi, Thanks pada Ady dan Dim sebab sudi keluar lepak sama-sama. Yang jauh didekatkan bagi mengeratkan lagi hubungan sesama saudara Islam....

Comments

AdyBudika said…
thanks...enjoy sangat
Dim Benihana said…
Thanks juga, lain x boleh lepak lg..

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)

Mamat bangla punya penangan.....