Kahwin oh kahwin

Assalamualaikum.... dah lama aku tak update blog aku nie...Macam dah berkarat je. Maklum la, internet slow giler sampai nak loading page pun susah.Lagi pun sejak akhir-akhir ni sibuk, akak aku kahwin la, kawan aku kahwin la. Hehe... Apa senyum-senyum aku tau soalan apa yang you all nak tanya kan ( Bila awak plak nak kahwin...?) Susah nak jawab soalan tu kan?Biasa la, mesti orang akan tanya punya bila ramai yang dah kahwin..


Ni gambar kahwin kakak aku :





Ni pulak kawan aku kahwin, dengan orang negeri:



Semua berbahagia kepada dua pasangan pengantin ni.... Amin....


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)

Mamat bangla punya penangan.....