Selamat Hari bekerja....

Assalamualaikum Semua,


Pertama sekali aku nak ucapkan Selamat Hari Pekerja... Haha.... Kira Cuti la hangpa semua.Tapi, pagi tadi aku pi keja sat. Haha..... Sibuk ja depa call suruh pi sat.



. My Engineer pun ada mai, senyap-senyap mai keja.... Barang urgent katakan...





 Bukan engineer je, bos aku pun ada jugak.... hehe... senyap2 mai...

Tapi mamat kat bawah nie lagi rajin bekerja....


Habis je kerja.... pi tengok wayang.... Mak ai, tak best cite nie.... ingatkan best...



Gf nak tengok, so " I follow". Sorry tak sempat nak ambil gambar tadi.... Nak cepat katakan....

Disebelah malamnya, aku menemankan budak-budak tempat kerja aku p "Karok"


Nazri : " Ko nie Bob, aku tengah menyanyi lagu soley-soley pun ko nak kacau"


Bob: " Ala, bagi la aku peluang sekali lagi.... untuk aku try lagu nie..... Aku dahla lama tak bujang nie...."


"Ye.... Dah dapat nyanyi"

Lepas ja menyanyi.... Apa lagi... gi pekena roti canai, kuah banjir la.....

Pukul 2.30pagi

Sesi melantak.... Sampai pukul 3 lebih......

Bila dah melantak kenyang, semua dah rasa mengantuk...So time untuk balik rumah..
Aku sampai kat rumah, tak boleh tido plak, tekak aku sakit lagi.... rasa macam bengkak kat bawah dagu sebelah kiri.Tak tahu la, jerawat atau bengkak sebab sakit tonsil....
Risaunye......

Sampai subuh aku tak tido....tak leh tido...Erm, solat Subuh, jemur seluar jeans aku basuh semalam.... and then... paksa diri untuk tido, sebabnya.Besok aku kena masuk kerja 6pagi. Punch Card..... Perkara yang paling susah aku nak buat tahun 2011... Heheh.....

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)

Mamat bangla punya penangan.....