Kisah Benar : Rasukan Jangan Tegur (Episod 1)

Kisah bermula : 


" Eh, Mr. Ramesh....Napa mai malam?ada barang urgent ka? " Kata ida apabila dia melihat kelibat supervisornya masuk ke dalam stor.


Waktu itu semua pekerja di bahagian inspection sedang sibuk membuat kerja masing-masing. Teguran Ida tadi tidak dibalas oleh Ramesh. Ramseh terus masuk kedalam Stor.Ida mengekorinya tanpa takut, kerana dia hairan dengan situasi itu. Apabila dia masuk ke dalam stor, dia mendapati Ramesh tiada didalam Semua pekerja didalam bahagian Inspection adalah terdiri daripada kaum hawa kesemuanya. Jam menunjukkan 12malam. Waktu itu aku bersiap untuk keluar makan.Padahal sebelum keluar makan aku tidur sekejap... Tiba-tiba, aku dengar :


"Amir! Amir!.... " Suara itu aku dengar dari dalam.
"Awat Ayu?" Rupa-rupanya suara Ayu, leader bahagian Inspection. Aku cepat-cepat bangun nak pergi ke arah Ayu.
" Budak aku kena rasuk.Dia asyik duduk bawah meja ja. Pastu dia tengok muka sorang lagi.Sorang lagi pun dah kena.Dah makan nak melawan tenung ja. Tolongla....Takut kena budak lain lagi."Terang Ayu.


Aku pun tak tahu nak buat apa.Sebabnya, aku Syif Leader sorang je lelaki pada malam tu. Aku terus berlari ke arah guard house. Nak dipendekkan cite macam nie la jadi nya selepas guard datang.


(Sorry Video agak teruk kerana jurukamera takut)

Bersambung......




P/S: Jangan tegur..... 

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Mamat bangla punya penangan.....

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)