Kejohanan Badminton antara vendor-vendor proton

Hari yang memenatkan.Habis kebas tangan aku sebab bertepuk-sorak  jadi pengokong team tempat kerja aku.Seawal pagi bangun, pergi ke tempat kerja untuk menyiapkan testing sample sebelum bertolak ke Shah Alam. Setibanya aku dan kawan-kawan aku di Dewan Badminton SUK Negeri Selangor, sudah ada beberapa orang peserta dari vendor-vendor Proton yang lain.Salaman pertama dihulurkan oleh urusetia dengan penuh mesra.

Matlamat pagi-pagi aku dengar, sekadar menamatkan permainan sebelum tengahari.Ala... bak kata orang, bagi cukup syarat penyertaan. Pemainan pertama agak mengecewakan, ada juga kekalahan yang terpaksa diterima. Kutukan demi kutukan dari team sendiri diserang.Maklumlah, sorak kuat penyokong team tempat kerja aku nie....

Mamat bertopi kuning yang paling bising


Si Nazri ni, kalau bergambar je, tunjuk tangan macam tu "Peace". Yang Radzi plak, mesti tangah buat report kat orang rumah..... Heheh.... jangan marah. Ni la player-player KJ yang mampu mematahkan semangat lawan.



Aksi-aksi semasa perlawanan...


Perbincangan strategi..... 

Haa.... Inilah hasilnya...... Dari pagi aku menyokong sampai pukul 5. Tengok gambar bawah ni :


Naib Juara Kejohanan Badminton antara vendor-vendor proton

Player KJ terdiri daripada : Nazri,Faizal, Wan,Razi, Simon, Lam Peng, Abu dan Sham
Penyokong Setia : Aku dan Azmi (Tiada dalam gambar)


Last sekali selepas main, kami lepak dekat kedai mamak sambil pekena roti canai, sambil sembang pasal game tadi... haha.....

Enjoy !!!

P/S: Jangan mudah mengalah walaupun sekali ke? Dua kali ke? tetap mencuba.....



Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)

Mamat bangla punya penangan.....