Blogger, hujan, dan layang-layang.....

Assalamualaikum semua blogger2.....

Penat memang penat.... hehe... walaupun aku dekat je dengan Taman Metropolitan, Kepong tadi. Makan pun tak dari pagi.Terjaga tido pukul 2... Bangun terus mandi, solat zohor... Cepat2 gerak ke taman layang-layang. Sampai je, terus call Ady Budika , tapi dia on the way plak. So aku call Amal espraza tapi yang jawab call  Muez Ja  . Mujurla dia ada dekat parking, dua usha2 aku... dia panggil aku. Disini lah bermulanya perkenalan aku dengan blogger yang datang. Ni la first time aku datang  gathering. Memang best.  Antara gambar- gambar yang aku sempat ambil.... Di bawah : 



Blogger popular, memang mesra, senang masuk kepala..... Amal, Kayif dan yang lain-lain...


Ady Budika.... Sponsor air..... Sempoi ja....



Si pemangku tongkat (Kayif), memang peramah.... senang berbual, bergurau mesra.. Danial pun.....


Gambaran sekitar berlangsungnya gathering..... Sibuk semua bergambar.... maklumla hujan.. tak dapat main layang-layang....




Blogger Nisa pun ada.... 



Gadis tengah yang menjadi bahan..... Bahan Gurauan......  KSP dan Muaz Ja...


Mrs secretary pun ada..... sempoi...

               
               RT  pun ada.... baru kenal dia, memang sempoi..... dekat je dengan rumah aku...        

 
Yang penting sekali, dengan bro Ben Shaari.... Haha.... jangan jeles yang tak datang.... First time datang dah dapat jumpa. Memang senang berborak dengan dia... Tanya pendapat, kira senang la.... maklumla.... orang baru kena tanya sifu. Aku cuba guna ilmu yang dia samapaikan tadi.....

Kepada yang datang tadi, semua sempoi, sorry kalau tak sebut nama dalam blog aku nie... penat, tak sempat nak ingat..... erm... Taufik, Fahmi Mahat, Mas Ahmad Safwan, Syafik Way,  dan yang lain-lain.... 

Satu lagi gambar sempoi...... heheh....



Dua orang nie,,,, adalah Juara MAHARAJA LAWAK MUSIM HUJAN di taman layang-layang Kepong...

Memang best..... Sila Buat undian sekarang.... Undia dibuka.....



Comments

[k]o{q}i[n] said…
amboi...perli nampak..
Dim Benihana said…
asal gambar aku separuh je yg atas tu...??
Dim Benihana said…
Snap pic nisa curi2 ye...hahah

ko kena tag ni, selamat merajin2 ye..

http://islandofdim.blogspot.com/2011/05/surat-berantai-sesama-blogger.html
Pembawa_Wacana said…
Bes dapat gath kan....:)
alexa yussida said…
sakan walaupon hujan ye :)
Semut Hitam said…
Haha... Bro Dim.... Hangla... aku suruh ambil gambar byk2 tak mau

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)

Mamat bangla punya penangan.....