Percutian....oh percutian...

Baru hari nie terasa kelapangan aku nak update blog.Masa aku balik bercuti kat kampung baru-baru nie... rasa tenang je rehat kat kampung walaupun sekrang musim panas, hujan.  





Haha..... tak sangka pulak.... romantik giler aku nie dulu.Semua nie lah yang buat aku sedar... dulu pengorbanan mcm2.Jauh pun jadi dekat, walaupun terpaksa naik motosikal jauh-jauh.
Dalam dok sibuk tolong akak aku kemaskan bilik, die nak kahwin bulan 6 nie... Tiba-tiba akak aku terjumpa la pulak surat cinta aku yang beberapa tahun yang lalu. Haha..... Kantoi, ada pulak kat atas almari, tersorok kat sana.Aku pun tak ingat aku letak kat atas tu....

Ni ha.... gambar lama pun aku jumpa...


Sempatla aku melawat anak akak aku yang baru, tapi sayang, dia tengah tidur.... tgok kat bawah....

Comel tak?

Yang nie pulak anak buah aku takut dengan aku...


Hehe... sampai di sini dulu coretan aku

Comments

Syakirah Azib said…
dtg bc entry baru. mmg serono kalo jumpa balik dgn segala bukti kenangan. hehe.
Semut Hitam said…
Best giler.... tu dah tak ada jodoh...
Insyaz Arj said…
giler sporting ko... tunjuk surat cinta dalam blog... :D
Nuar said…
surat y jump tu baru sikit...kat dalam laci tak silap ada seguni lagi kot...

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Mamat bangla punya penangan.....

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)