Terima Kasih Mak Ayah....Impian mu tercapai

Alhamdulillah.... Petang tadi happy sangat bila tetamu paling istimewa muncul depan rumah aku.....Hahah.... Mak dab Ayah aku sampai jugak kat rumah aku. Harapan dia nak pergi rumah anak-nak tercapai. Ke Ipoh sudah, rumah abang aku (Suhaiami), dan semalam ke Melaka, abnag aku yang kedua (Sobri). Dan yang terakhir anak bujang dia nie... haha.... aku la... Anak lelaki 2orang tadi dah berumahtangga so tinggal la aku kat sini yang bujang. Apa-apa pun, thanks my dad and my mom datang rumah tadi.Walaupun sekejap, sempat jugak aku tunjukkan tempat kerja aku. Hehehe.... Biar mak ayah tahu kat mana tempat anakne tido dan cari rezeki.
 Semoga perjalanan mereka balik selamat...


Comments

..ika itu aku.. said…
uit p.cik..dh sht btl ke pas accidnt hr tu??lame xdtg jnguk sni..huhu
Semut Hitam said…
Dah sehat dah.... tak kena gi hospital dah.....
..ika itu aku.. said…
good to hear that =)

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Berbisik pada langit

Mamat bangla punya penangan.....