Buat blog untuk apa?

Tengah sunyi-sunyi nie..... Aku terpikir, sebenarnya aku buat blog untuk apa?

1) Untuk Popular Ker?Ramai orang kenal?
2) Tambah  pendapatan?
3) Isi masa terluang?
4) Hilangkan Stress.... Luahkan ape yang rasa tekanan dalam diri.....?
5) Tambah kenalan?
6) Nak kongsi info? Tapi apa benda dalam blog aku nie nak kongsi?mcam tak ramai je....?
7) Untuk malukan diri sendiri?


Ntahla... ape benda yang aku merepek nie.... ???

Korang yang rasa blog orang best.... Komen dan buat Link kat bawah nie...... Boleh aku melwat blog korang.... kalau korang rasa blog korang amat menarik...

Please!!!!! untuk hiburkan hati aku yang rasa bosan......

Comments

zati embong said…
aloh bosan sgt ke 2?huhu

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Berbisik pada langit

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)