Sesi fisiotrapi .....


Hari nie 17 january 2011...... 

Hari yang malas untuk aku pergi ke hospital....

Nak nunggunye lama sangat..

Lepas je makan tengahari, aku terus blah... balik kerja..

Bukan aku malas, tapi segan, penat...

Temujanji pukul 2.30petang.Sampai je hopsital aku terus nak gi daftar, sekali kaunter tutip da....

Kena pal daftar di kaunter lain sebabnya kata makcik tue, orangnye cuti...

Mujurla sekali nie free... tak kena bayor... selamat den.... tapi kalau kali kedua datang.. bayor RM5.... Maknanya aku kena la bayar jumaat nie (kena datang lagi sekali... hahaha... habisla cuti den)

Selepas daftar kena le menunggu.... inilah saat yang aku paling tak suka bila ke hospital.... Kuatkan iman dan tahan sabar.... tak sampai setengah jam...Namaku Di panggil.....

" Amir Mursyidi..... Masuk" Betul la tu nama aku, yang aku terjenguk-jenguk apa lag.... calo....

Sesi soal jawab....dengan pegawai perubatan (PP)...

Tanya macam-macamla.... malas aku nak cite....

Lepas dah siap PP menaip apo ntah kat pc die... PP pun suruh le aku ke bilik 1. Kat bilik tu ada katil bertilam, bantal, ade kerusi... ada kain selimut... ada mesin ape ntah... elektrotraphi ape natah... aku bukan pandai sgt menatang-menatang tue... PP kata nak bagi elekrik sikit...




1) PP sapu gel pada bahu....

2) Urutan menggunakan machine tu ats bahu,

3) Kena rehat macam gambar aku kat bawah nie....

4) Letak "Hot Pad" atas bahu... Rasa panas suam2.. haha....

5) Bosan nak mampus menunggu waktu nie.. tgok dinding bilik je... bantal kat depan.. uwahaha...

6) Alamak !!!! kena datang lagi jumaat nie..... adoi.... malasnya.... 





Saat-saat membosankan.... tapi thanks la sebab merawat aku..... PP yang sedang mengandung.... haha...







Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Mamat bangla punya penangan.....

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)