Istilah apa untuk sesuai untuk Dia



Haha.... ketawa besar aku tengok membe aku tulis kat wall FB nie... BUkan ape, dah lama aku rasa dia tak komen atau tulis kat wall FB. Tapi akhirnya, terkeluar jugak. Aku bukan ape, bila dia koemn tu, maknanya dia tak tahan la tue. Bukan nak kecoh, tapi memang terasa la dengan ape yang berlaku. Tu sebab bila kita berkawan, orang kata tak boleh rapat... Aku lagi la. di hantam, di kecam dengan kejadian ini telah membuatkan aku rimas dengan pelbagai persoalan yang sukar aku nak jawab.


Firstly aku terasa :


(Akulah penasihat dan selaku kawan rapat)

Kedua :

( kenderaan nie la kemana saja ia pergi )

Kalau orang kata kiteorg ungkit, tak kesahla, yang penting settlekan dulu masalah lu yang lu tinggalkan.....Jangan buat orang lain jadi mangsa. Dahla kawan rapat, buatla macam nie plak. Sapa yang senang sekarang???????

Yang susah saper??? orang nie la ? :

1) Orang Main KUTU (Yang patut dapat duit)
2) Mamat yang dah bayar Setahun sekali gus duit club (Terpinga2 mamat tue)
3) Bendahari Baru (Berapala sebenarnya jumlah duit terkumpul)
4) Bos -bos ( Rugi plak aku bayar banyak dari orang lain)
5) Bayi baru lahir ( anak bos aku) - dah besar pon, belum dapat hamper????
6) Mamat nie la yang dicari ( tahan jela telinga doh)
7) Minah nie lagi push aku. (" pasaipa hang push aku, aku mana tau duit tu berapa, aku tau la bos hang push hang')

yang jadi bahan sape lagi?


hehe..... azie? huuu.....




Comments

Semut Hitam said…
Semua kawan-kawan di luar sana..... hati2 memilih kawan....

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)

Mamat bangla punya penangan.....