TUAH 020



Hehe...... bertuah la nombor kad cabutan bertuah tahun 2010....Dinner kat hotel plak tue...Ingatkan dah tak dapat.Keluar je dari tandas, tengok-tengok nombor aku disebut, dahla basah baju dibuat tandas tue.... Nila hadiah yang aku dapat tahun nie.Hehe..... Bukan nak menunjuk, tapi just nak share kegembiraan, bukan senang nak dapat free... :











Frust ada gak tak dapat hadiah TV flat screen, mesin basuh ke, peti ais ke. Tapi alhamdulillah 2 tahun berturut2 nombor aku akan naik bila ada cabutan bertuah.



Comments

awak dapat cabutan bertuah rupenye ek?hehehe...tahniah..bes la tu..kalau berhabuk gk rmh..xtau la..ngeee

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Berbisik pada langit

Mamat bangla punya penangan.....