Thanks mak ayah dan keluarga di kampung

Tak sangka niat yang aku pasang dalam hati baru-baru nie selepas jumpa doktor tercapai. Mak aku call tadi, bagi tahu, dieorang buat kenduri kesyukuran yang aku hajat nak buat tue. Terkejut aku, sedangkan aku baru je plan nak buat.Lagi pun nak tahu jugak bajet berapa.Tapi thanksla Mak Ayah, dan adik beradik aku yang sedang bercuti kat kampung kerana menjayakan majlis kesyukuran walaupun kecil.





Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Mamat bangla punya penangan.....

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)