Mandi!!! yeah!!!

Mandi??? Bila nak gi mandi air terjun??.Akhirnya terjawab segala persoalan yang di war-warkan.1 Mei 2010, tarikh yang menunjukkan diri aku , kaki aku melangkah kaki genting.Di awal pagi  bangun, mempersiapkan diri untuk ke kaki bukit genting. Nak panggang ayam, dan mandi. Pasti menyeronokkan. Perjalanan kami ke sana selamat....
Ikuti gambar yang dapat aku kongsi ngan korang semua...

Malam sebelum bertolak 
3.30 Pagi : Cari ayam dan peralatan lain seperti pinggan, gelas
                 dsbgnya. Tengok tu Shah, mengantuk la tu.















                                                 Haha... Snap gile satu... pampers!

                                           Dalam kereta ( On the way gi water fall)


       Dah sampai, Ni semua tengah kuarkan barang, nak cari port baik punye. Tapi ape kan daya, penuh giuler hari tu. Penat aku keatas ke bawah. Lastly, kami parking kat sini :


Dapat port leh pasang khemah.ok la jugak.Persiapan untuk panggang ayam. huhuh...Orang lama kita, abang Long kita tolong buat bara untuk panggang ayam.

                                          Sebelum makan kena baca doa dulu.

Bila dah makan mestila nak mandi. huhu... kalau nak tengok banyak lagi gambar... layari facebook aku. :ameermusa84@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)

Mamat bangla punya penangan.....