Telur Kami dipecahkan....


" Setiap pagi, telur kami dipecahkan sebaik saja sebelum dimasak bagi menjamin kesegarannya"  


Ape yang korang pk bila baca ayat ni.Aku dapat tau pun dari rakan kerja aku orang serawak.Walaupun dia bukan pandai sangat dalam bahasa malaysia.Dia rasa pelik dengan ayat ni...Korang kat luar sana tak tau le...Aku just kongsi kelakar bersama-sama rakan sekerja yang sama-sama rasa pelik dengan ayat ni. Hahah.. aku tak boleh ingat kawan-kawan gelak berdahah.. sampai sakit perut. Ayatnya ada berunsur ****** mesti korang pun bila berulang-ulang kali baca, mest tau kan macam mana bunyinya.Tapi ni sekadar lawak, yang penting, dapat masuk perut dan kenyang.. Ok la... Alhamdulillah...Kalau dapat belanja free pun best jugak..








Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Mamat bangla punya penangan.....

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)