Tak Habis Lagi Cerita Nie..


Haha.. aku sekali lagi terpanggil untuk terus mewartakan petikan comment dari seorang mamat ni, pada ex-gf. Kesian kawan aku ni kena sound macam-macam.Dulu aku and the geng kena ngan mamat ni.Dituduh, di hina macam-macam tu ibarat membuang kekotoran di badan sendiri.Kadang-kadang aku bengang jugak dengan mamat ni, bukan aku sorang je,,, Tuan penasihat (A.S.K) - "Khalil ada dimana-mana" pun sama.For all kat luar sana, hati-hati dengan jantan jenis suka pukul and ambik duit gf secara kasar.Sekali lagi aku nak ingatkan, duit tu, duit anak yatim.Ape hukumnya bila ambik duit tu, korang semua pun tahukan? Ape yang aku ping cite ni adalah sekadar memberi peringatan kepada semua "Pasangan-pasangan bahagia, tak bahagia tapi buat-buat bahagia, pasangna main kayu ape2 and then lastly for my self. For my love, i so sorry walaupun kite suke gaduh, tapi tak ade pukul-pukul kan?Setakat tanya pukul berapa nak balik biasa la kan? haha... dah mula la nak melalut.


For Ina, jadikan segala ape yang terjadi ni, sebagai satu peringatan kepada diri ko.Aku and the geng tetap sokong ko, tapi jangan masih simpan perasaan sayang bangat dulu pada dia. Macam ko cakap dulu. "Walaupun korang cakap, Myvi hitam tetap dihatiku". So lepasni, myvi hitam ke, bunga2 ke dah tak ada lagi dalam hidup ko, lebih baik ko suke Myvi putih ke, wira hitam ke, Alphad abang long ke, lagi bagus...
For Kawan-kawan budak laki tu, korang tak kenal dia ataupun korang pun sama je perangai mcam dia.. up to you all la... But, jangan sesekali terus menerus menghantam pada kawan aku ni..


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Berbisik pada langit

Mamat bangla punya penangan.....