Ku tinggalkan si boroi...


Tanggal ape pun aku tak ingat...Kawan ku Si perempuan suara garang (SPSG), krisis rumah belum siap dibina, sudah kena bagi amaran sound tepex.Hujan tak ada, panas ada la...Tak pasal-pasal, gadis melayu terismewa kami, dilabelkan , gadis tiger show.Panas telinga, panas hati dan panas pungkoq..
                     "Malas aku nak layan si sempit ni, memang betul-betul sempit" megeluh Bib dalam nada sumbang, ala-ala penyanyi rock ella.Tangannya menggaru-garu pungkoq yang tak gatal
             .Hanya kelihatan semut-semut merah sedang mengusung makanan untuik di bawa balik ke lubang serangga kecil itu... Aku tahu, watu itu hati Bib memang panas.Kelihatan masing-masing memegang handphone takut-takut ada serangan hendap dari si dia.Pasti ayatnya kurang sopan, dapat di teka. Hanya si SPSG sahaja yang tidak memegang handphone...(handpohe Jatuh lubang Jamban). Tapi aku hairan, kenapa kalau betul si boroi tu sayang pada gf dia, kenape handphone pun tak dapat pinjamkan sekejap pada gfnya...Aku yang tak ada mengena dgn mereka seblum ni pun turut terlibat sama, jadi,, dengan rela hati.. ku turutkan jua mengharungi perjuangan yang sudah pasti terjadi antara kami. Hari demi hari, peperangan berlaku, tapi masih belum ada yang mengaku kalah, malah si boroi menampakkan kebodohannya. Menjadikan kami sebagai alasan perosak hubungannya dengan SPSG ,Sedangkan tembelangnya timbul apabila gf baru yang di gelar "Minah Tanggap Muat" . Point yang dianggap bagus untuk dia memerima cinta baru... Seperti Cinta ini : Lihat Gambar di bawah kawan-kawan.

                                                          (Gambar sekadar Hiasan)
Pasti ada yang tergelak-ketawa, geli hati, geli usus, dan yang paling pasti ada juga yang panas hati... Kalau siapa yang makan cili, dia lah yang terasa pedasnya. Yang tak rasa pedas tu, memang dia jenis suka gigit cili..So tak ada la rasa hairan.Paling aku tak suka, bila lelaki pukul perempuan, tambah-tambah awek sendiri... Kita boleh di ketegorikan sebagai "Lelaki Tak Tahan Kencing ". Maksud aku tak tahan kencing ni, ala-ala mamat naik bas, dia tak tahan nak terkencing, tapi bas tak nak berhenti, cuba bayangkan, mamat tu mesti tengah pukul kerusi depan,,dahla kerusi depan tu ada awek cun... ee... malu-malu..Nak putus pun, cakap cara elok,
          "Ma, Pa nak putuskan hubungan kita, pa dah tahan dah, dah ada awek lain tunggu tau kat rumah" Ini hanya lakonan semata-mata.Kan senang, bagitau je macam tu, tak yah nak buat lakonan pukul-pukul, buat malu je.. Ni satu lagi hal...Nak duit bagitau, tak yah nak rampas-rampas duit, dah la sebilangan jumlah duit tu, duit anak yatim... Ape hukum makan duit anak yatim? tahu tak?Hukumnya HARAM.
Ingat-ingatlah... Perut dahla boroi, nati BOM!!!!! tak tahu la....Untuk SPSG, dengan ini, aku dan rakan-rakan ASK, mengumumkan anda terkeluar dari  Kelab POKOK-POKOK (KPP) dan silalah buat lompatan yang terbaik. Kedatangan SPSG telah terbuka untuk menyertai PARTI ASK, yang diterajui oleh saudara Abang Long kita, moga-moga hati ada tenang. SPSG sila lihat dibawah... Ucapkan selamat tinggal pada Si Boroi, moga-moga dia bahagia disisi mangsa tebaru dia, dalam aksi pukul-memukul yang telah di rakam oleh kemera CCTV didepan tempat kerja kita..


                                      ( Tahniah SPSG anda membuat keputusan yang tepat)




Coretan dari : Hati Sakit

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)

Mamat bangla punya penangan.....