Al - Fatihah



Baru tadi aku dapat tahu dari GB (Geng Blogger). Sorang lagi artis kita pergi meninggalkan kita.. Allahyarham yang popular dengan lagu Mengusung Rindu, dan pernah di gossipkan hangat bercinta dengan penyanyi Nana (Siti Nordiana) telah meninggal dunia akibat terlibat dalam kemalangan. Aku dapat tahu dari geng blogger
http://paraparapets.blogspot.com saudari Adlynna. Ikuti petikan di bawah yang aku dapat dari blog die.

"Innalillah...
Baru je tadi...aku bukak twiter...den nampak tweet dari Reza Mohamad(Dj Era)..die kata achik spin dah tak ada..cam tak percaya..achik spin meninggal dunia petang tadi, dengar kata dia tumpang kereta kawan dia (toyota estima) terbabas di perhentian nilai langgar signboard, arwah tersepit dalam kereta dan kereta terbakar.. kawan dia sempat keluar kereta.. apa2 pun kita tunggu berita mlm ni..untuk tahu berita selanjutnya....

Hilang lagi sorang artis kat Malaysia kita nih..;(

Al-Fatihah....semoga rohnya dicucuri Rahmat
..."



Bersamalah kita sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarham Achik Spin. Teringat  aku baru-baru ni aku ada karaoke lagu memori berkasih duet dengan kawan A.S.K , Ina. Tak sangka permergian beliau terdekay selepas kita baru je di gembarkan dengan pemergian allahyarham Din Beramboi, pelawak kita.

Comments

Adziim said…
Dah sampai masa, moga rohnya dicucuri rahmat.

Popular posts from this blog

Pengalaman Malam Pertama

Hantu....!!!! Hantu !!! Hantu bogel...... (Perempuan)

Mamat bangla punya penangan.....